Heb je een fysieke winkel en/of webwinkel? We horen graag als onze producten helemaal passen bij jouw concept! 

 

Dropshipping 

Wil jij onze producten verkopen maar geen voorraad hebben liggen? Dat kan, namelijk door middel van dropshipping!

Hoe werkt het?

Een consument besteld in jouw webshop. Vervolgens geef jij de bestelling aan ons door. Wij leveren vervolgens de producten direct aan de klant. Makkelijk toch? Als de samenwerking rond is mag je onze foto’s en teksten gebruiken. Per bestelling ontvang jij, de reseller een percentage van het aankoopbedrag. Dropshipping is zonder risico’s!

Bij het beoordelen van dropshipping aanvragen kijk ik altijd naar de partij die interesse heeft. Passen mijn producten goed bij het aanbod? Heeft de webshop goede service en voorwaarden? Et cetera. Het gebeurd gelukkig niet vaak maar ik behoud altijd het recht om aanvragen af te wijzen. 

Wil je onze dropshipping marge weten ? Mail dan naar info@ma-no.nl met als onderwerp dropshipping met daarin hetgene wat je graag zou willen weten. 

 

Wholesale

Het is ook mogelijk om producten in het kopen voor in jouw winkel of webshop. Het minimale bestel bedrag is €150 op de eerste order en naleveringen vanaf een minimaal bestel bedrag van €100.

Wil je onze wholesale marge weten? Mail dan naar info@ma-no.nl met als onderwerp wholesale met daarin hetgene wat je graag wilt weten. 

 

 

Ik kijk uit naar leuke samenwerkingen,

Liefs Mandy | Ma-No  

 

Heb je interesse in het verkopen van onze producten d.m.v. dropshipping of inkoop? Stuur dan een mailtje naar

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 Ma-No | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel